Laden Lessen

« Alle Lessen

  • Dit les is voorbij.

Workshop: Yin en Verbonden ademen

25 september @ 15:00 - 16:00

Workshop: Yin en Verbonden ademen

Verwelkom samen met ons de herfst met een ontspannende yin- en verbonden ademworkshop. Deze tijd van het jaar helpt ons weer te gronden, onze energie naar binnen te richten en de balans op te maken: “waar sta ik? waar wil ik aan vasthouden? en wat wil ik loslaten?”.

Deze workshop is ontworpen om jou in dit proces te faciliteren met behulp van je meest krachtige natuurlijke hulpbronnen: je adem en je lichaam. Deze combinatie van beweging en ademwerk creëert letterlijk ruimte om vastzittende energie vrij te maken en fysieke en emotionele barrières te doorbreken.

In deze workshop keer je eerst naar binnen met behulp van yin yoga: een zachte manier om in contact te komen met je fysieke, emotionele en energetische lichaam. Daarna ga je mee op ademreis naar de kern van je zijn, geïnspireerd door de natuur: neem je alles op wat je nodig hebt in dit moment, en laat datgene los wat je niet langer dient. Na deze waardevolle reis naar onze binnenwereld is er ruimte om je ervaring te delen en sluiten we af met thee en wat lekkers.

We dragen zorg voor een veilige setting waarin je je volledig kunt overgeven om zo met jezelf te kunnen verbinden.

Aanmelden:

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
15:00 - 16:00
les Categorie:

Locatie

Reload Club
Halmaheirastraat 28
Amsterdam, 1094 RL Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
020 - 774 91 80